2015-11-29 16:30

2015-11-29 16:30

Tomten tog emot önskelistor på Soltorget

KARLSTAD

Första söndagen i advent är också Stora skyltsöndagen. Tomten utnyttjade dagen genom att sätta sig på Soltorget i Karlstad och ta emot önskelistor så här fyra veckor innan slutruschen i tomteverkstaden. Ida Enqvist var ett av de många barn som passade på att lämna sina önskemål. I bakgrunden presenterar sig Luciakandidaterna medan Söt Likör sjöng julsånger.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.