2015-11-29 16:31

2015-11-29 16:31

Godmorgon med Staffan Ander

KARLSTAD

Varje lördag är det Staffan Ander, NWT:s chefredaktör, som inleder tidningen med en av sina uppskattade Godmorgontexter.

På lördagen var det också Staffan Ander som inledde andra dagen på Värmlands bokmässa med ett samtal kring den senaste utgåvan med Godmorgontexter. Texterna samlas varje år till en bok som ges ut lagom till jul. Bengt Alsterlind var en väl påläst samtalspartner.

– Staffan tänker som en äkta värmlänning, sade Bengt Alsterlind bland annat.

På lördagen var det också Staffan Ander som inledde andra dagen på Värmlands bokmässa med ett samtal kring den senaste utgåvan med Godmorgontexter. Texterna samlas varje år till en bok som ges ut lagom till jul. Bengt Alsterlind var en väl påläst samtalspartner.

– Staffan tänker som en äkta värmlänning, sade Bengt Alsterlind bland annat.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.