2015-11-27 07:37

2015-11-27 07:48

Se upp – Hajen dyker upp på Sundstabadet

Skräckfilmsklassikern visas i sin rätta miljö

På fredagen släpps biljetterna till Sundstabadets första dive-in-bio. Och med tanke på miljön – vad vore mer passande att visa än skräckfilmsklassikern Hajen?

Steven Spielbergs skräckfilmsklassiker Hajen hade svensk premiär den 20 december 1975. 40 år senare visas den nu som dive-in-bio på Sundstabadet.

– Det sägs att film är bäst på bio, men Hajen blir självklart en ännu häftigare upplevelse om man ser den liggande i en flytring på vattnet istället för att sitta i en biofåtölj, säger Stephan Hammar, verksamhetschef på Sundstabadet i ett pressmeddelande från Karlstad kommun.

Antalet biljetter är begränsade och åldersgränsen för filmvisningen är 15 år. Biljetterna säljs på sundstabadet.se och i Sundstabadets reception.

Filmen visas den 20 december.

Steven Spielbergs skräckfilmsklassiker Hajen hade svensk premiär den 20 december 1975. 40 år senare visas den nu som dive-in-bio på Sundstabadet.

– Det sägs att film är bäst på bio, men Hajen blir självklart en ännu häftigare upplevelse om man ser den liggande i en flytring på vattnet istället för att sitta i en biofåtölj, säger Stephan Hammar, verksamhetschef på Sundstabadet i ett pressmeddelande från Karlstad kommun.

Antalet biljetter är begränsade och åldersgränsen för filmvisningen är 15 år. Biljetterna säljs på sundstabadet.se och i Sundstabadets reception.

Filmen visas den 20 december.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.