2015-11-26 08:30

2015-11-26 08:30

Vaccinera dig mot influensan på bokmässan

VÄRMLÄNDSKA BOKMÄSSAN

Landstinget kommer att finnas på plats under den värmländska bokmässan 27-28 november på Karlstad CCC.

Det kommer under fredagen finnas möjlighet till att vaccinera sig mot influensan i landstingets monter.

Patientforum kommer också finnas på plats. De håller vanligtvis till på Centralsjukhuset dit närstående kan gå för att ställa frågor, lämna synpunkter och få information som rör hälso- och sjukvården.

 

Det kommer under fredagen finnas möjlighet till att vaccinera sig mot influensan i landstingets monter.

Patientforum kommer också finnas på plats. De håller vanligtvis till på Centralsjukhuset dit närstående kan gå för att ställa frågor, lämna synpunkter och få information som rör hälso- och sjukvården.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.