2015-11-15 17:44

2015-11-15 19:11

Tre bilar i krock på Hammaröleden

KARLSTAD

Tre bilar var inblandade i en trafikolycka på Hammaröleden vid 17.10-tiden på söndagen.

Olyckan inträffade i höjd med Kanikenäset där en av bilarna ska ha kört in bakifrån i en av de övriga.

Detta ska enligt polisen ha berott på att en älgkalv blivit påkörd strax innan och att en älgko sprungit fram och tillbaka på platsen.

Enligt Räddningstjänsten befann sig totalt fem personer i bilarna - ingen ska ha skadats allvarligt, men två av dessa ska ha klagat på nacksmärtor och förts till Centralsjukhuset i ambulans för kontroll.

Olyckan inträffade i höjd med Kanikenäset där en av bilarna ska ha kört in bakifrån i en av de övriga.

Detta ska enligt polisen ha berott på att en älgkalv blivit påkörd strax innan och att en älgko sprungit fram och tillbaka på platsen.

Enligt Räddningstjänsten befann sig totalt fem personer i bilarna - ingen ska ha skadats allvarligt, men två av dessa ska ha klagat på nacksmärtor och förts till Centralsjukhuset i ambulans för kontroll.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.