2015-11-13 17:08

2015-11-13 17:30

Två bilar i krock på Klaraborgsbron

KARLSTAD

Två bilar krockade vid 17-tiden på Klaraborgsbron utanför NWT-huset i centrala Karlstad.

- En bil körde in i en annan bil bakifrån. Totalt var tre personer inblandade i olyckan. Föraren i bilen som blev påkörd fördes med amulans till sjukhus, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap.

- En bil körde in i en annan bil bakifrån. Totalt var tre personer inblandade i olyckan. Föraren i bilen som blev påkörd fördes med amulans till sjukhus, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.