2015-11-05 22:02

2015-11-05 22:10

Musikfestival är Årets Uppstickare

KARLSTAD

Med motiveringen ”en ny lysande stjärna har tänts på festivalhimlen” utsågs The Island festival i Karlstad till Årets uppstickare 2015 under Turismtinget.

Den 15 augusti stod 10 000 personer framför scenen när David Guetta gjorde sitt enda Sverigeframträdande under The Island festival på Sandgrundsudden i Karlstad. Han avslutade en festival där sex artister uppträtt innan honom. En premiärfestival som är ett nytt bidrag till besöksnäringen i Värmland.

– Vad häftigt, tusen tack! Det blev succé och jag vill påstå att samverkan är ledordet för att lyckas med en sån här satsning, säger Lennart Åhs, vd på Great event of Karlstad som samarrangerar festivalen med Live Nation.

Priset delas ut för att hedra en aktör i länet.

Den 15 augusti stod 10 000 personer framför scenen när David Guetta gjorde sitt enda Sverigeframträdande under The Island festival på Sandgrundsudden i Karlstad. Han avslutade en festival där sex artister uppträtt innan honom. En premiärfestival som är ett nytt bidrag till besöksnäringen i Värmland.

– Vad häftigt, tusen tack! Det blev succé och jag vill påstå att samverkan är ledordet för att lyckas med en sån här satsning, säger Lennart Åhs, vd på Great event of Karlstad som samarrangerar festivalen med Live Nation.

Priset delas ut för att hedra en aktör i länet.