2015-11-05 14:49

2015-11-05 14:49

Hydraulikfel orsakade utryckning

KARLSTAD

Ett larm från ett flygplan som skulle landa på Karlstad flygplats på onsdagen orsakade full utryckning från räddningstjänsten.

– Ja, vi fick ett larm om en flyghändelse. Det var ett plan som skulle landa som hade problem med en hydraulikslang, vad jag förstod, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Och fortsätter:

– Det var fullt pådrag från vår sida, men när vi anlände till flygplatsen hade planet redan landat och vi kunde vända hem.

Händelsen inträffade efter lunchtid på onsdagen.

– Ja, vi fick ett larm om en flyghändelse. Det var ett plan som skulle landa som hade problem med en hydraulikslang, vad jag förstod, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Och fortsätter:

– Det var fullt pådrag från vår sida, men när vi anlände till flygplatsen hade planet redan landat och vi kunde vända hem.

Händelsen inträffade efter lunchtid på onsdagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.