2015-11-03 07:23

2015-11-03 07:23

Två till sjukhus efter krock på Kronoparken

KARLSTAD

Två personer fick föras till sjukhus efter en krock i en korsning på Kronoparken i Karlstad under natten mot tisdag.

- Det färdades en person i vardera bil. En av förarna klagade på nack- och ryggsmärtor efter olyckan. Den andre föraren ska enligt uppgift inte använt bilbälte och därför ha slagit i ansiktet i rutan, berättar Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

- Det färdades en person i vardera bil. En av förarna klagade på nack- och ryggsmärtor efter olyckan. Den andre föraren ska enligt uppgift inte använt bilbälte och därför ha slagit i ansiktet i rutan, berättar Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.