2015-11-02 14:52

2015-11-02 14:53

Storslagsmål utanför krogen

KARLSTAD

Vid stängningsdags natten till måndagen blev en polispatrull uppmärksammad på att det hade varit ett större slagsmål utanför en av krogarna vid Stora torget i Karlstad.

Enligt uppgift hade kanske 20 personer deltagit i handgemänget. När poliserna kom ur bilen var det dock lugnt så när som att en yngre man som såg ut att ha blivit sparkad i huvudet låg medvetslös på gångbanan. Ambulans tillkallades men mannen, som vaknade till liv igen, ville inte följa med. Flera vittnen kunde höras.

Enligt uppgift hade kanske 20 personer deltagit i handgemänget. När poliserna kom ur bilen var det dock lugnt så när som att en yngre man som såg ut att ha blivit sparkad i huvudet låg medvetslös på gångbanan. Ambulans tillkallades men mannen, som vaknade till liv igen, ville inte följa med. Flera vittnen kunde höras.