2015-10-31 09:14

2015-11-01 08:48

16-åring rymling i trafikolycka

KARLSTAD

Det inträffade en trafikolycka på E18 strax efter klockan fem på lördagsmorgonen. I bilen satt en 16-årig tjej på rymmen.

– 16-åringen hade blivit ovän med sin mamma och bestämt att hon skulle sova i bilen. Hon åkte sedan i väg och körde sedan in i vajerräcket på E18, mellan Skattkärr och Väse, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl hos polisen.

När räddningstjänsten kom till platsen var föraren redan ur bilen. Hur allvarligt skadad hon blev är oklart, men hon klagade på smärtor i nacke och rygg.

– 16-åringen hade blivit ovän med sin mamma och bestämt att hon skulle sova i bilen. Hon åkte sedan i väg och körde sedan in i vajerräcket på E18, mellan Skattkärr och Väse, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl hos polisen.

När räddningstjänsten kom till platsen var föraren redan ur bilen. Hur allvarligt skadad hon blev är oklart, men hon klagade på smärtor i nacke och rygg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.