2015-10-27 08:49

2015-10-27 08:49

C håller kommundagar i CCC

KARLSTAD: 650 partimedlemmar från hela landet

Centerpartiet har beslutat att hålla sina kommundagar på Karlstads CCC. Den 5-6 februari nästa år samlas 650 partimedlemmar från olika delar av landet i Karlstad.

– Det är mycket glädjande att få välkomna så många centerpartister till Karlstad. Jag är stolt över att Karlstad åter få stå värd för ett så här viktigt Centerarrangemang. Det visar på ett starkt och gott värdskap samt är bra för besöksnäringen, säger Andreas Pettersson, kommunalråd för Centerpartiet i Karlstad.

Kommundagar samlar cirka 650 av Centerpartiets kommun-, landstings- och regionpolitiker från hela landet.

För två år sedan höll Centerpartiet partistämma i Karlstad CCC, nu är det alltså dags för ännu ett stort och viktigt arrangemang.

Skälet till att valet åter faller på Karlstad och Karlstad CCC är att centerpartisterna trivdes och det fungerade mycket bra på partistämman för två år sedan. En annan fördel är närheten till hotellen, vilka alla ligger på promenadavstånd från kongresscentret.

Mattias Nord, vd för Visit Karlstad AB, välkomnar Centerpartiets kommundagar med öppna armar:

– Vi är glada och stolta över att Centerpartiet väljer att komma tillbaka till Karlstad och Karlstad CCC. Det visar på att Centerpartiet är nöjda med partistämman som hölls hos oss 2013 och återkommande gäster är det bästa vi vet.

”Viktiga dagar i Karlstad”

Kommundagarna pågår den 5-6 februari, men startar redan den 4 februari med en träff för Centerpartiets gruppledare i kommun-, landstings- och regionfullmäktigen. Hela programmet blir klart och offentligt i slutet av november, då också anmälan till kommundagarna öppnar.

– Det här blir viktiga dagar i Karlstad för Centerpartiet, då avstamp kommer att göras utifrån de beslut som partistämman i Falun fattades med sikte på resterande mandatperiod, kommande val och framtida utmaningar, säger Andreas Pettersson.

– Det är mycket glädjande att få välkomna så många centerpartister till Karlstad. Jag är stolt över att Karlstad åter få stå värd för ett så här viktigt Centerarrangemang. Det visar på ett starkt och gott värdskap samt är bra för besöksnäringen, säger Andreas Pettersson, kommunalråd för Centerpartiet i Karlstad.

Kommundagar samlar cirka 650 av Centerpartiets kommun-, landstings- och regionpolitiker från hela landet.

För två år sedan höll Centerpartiet partistämma i Karlstad CCC, nu är det alltså dags för ännu ett stort och viktigt arrangemang.

Skälet till att valet åter faller på Karlstad och Karlstad CCC är att centerpartisterna trivdes och det fungerade mycket bra på partistämman för två år sedan. En annan fördel är närheten till hotellen, vilka alla ligger på promenadavstånd från kongresscentret.

Mattias Nord, vd för Visit Karlstad AB, välkomnar Centerpartiets kommundagar med öppna armar:

– Vi är glada och stolta över att Centerpartiet väljer att komma tillbaka till Karlstad och Karlstad CCC. Det visar på att Centerpartiet är nöjda med partistämman som hölls hos oss 2013 och återkommande gäster är det bästa vi vet.

”Viktiga dagar i Karlstad”

Kommundagarna pågår den 5-6 februari, men startar redan den 4 februari med en träff för Centerpartiets gruppledare i kommun-, landstings- och regionfullmäktigen. Hela programmet blir klart och offentligt i slutet av november, då också anmälan till kommundagarna öppnar.

– Det här blir viktiga dagar i Karlstad för Centerpartiet, då avstamp kommer att göras utifrån de beslut som partistämman i Falun fattades med sikte på resterande mandatperiod, kommande val och framtida utmaningar, säger Andreas Pettersson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.