2015-10-26 12:27

2015-10-26 12:27

Karlstad blir bilbranschens Almedalen?

KARLSTAD

I februari är det inte bara Rally Sweden i Värmland. Samtidigt möts också svensk bilindustri i Karlstad på temat vägsäkerhet.

Nu vill Rally Sweden, CCC i Karlstad och Karlstads kommun utveckla den så kallade Rally Sweden Biz week till att bli en nationell och även internationell mötesplats för bilindustri och motorbransch med politikerveckan i Almedalen, Gotland, som förebild. Motorbranschens möte kommer att handla om hur svensk fordonsindustri ska kunna skapa konkurrensfördelar genom den svenska nollvisionen i trafiken. På onsdag håller branschorganisationen FKG, Fordonskomponentgruppen, en presskonferens i Karlstad om seminariet

Nu vill Rally Sweden, CCC i Karlstad och Karlstads kommun utveckla den så kallade Rally Sweden Biz week till att bli en nationell och även internationell mötesplats för bilindustri och motorbransch med politikerveckan i Almedalen, Gotland, som förebild. Motorbranschens möte kommer att handla om hur svensk fordonsindustri ska kunna skapa konkurrensfördelar genom den svenska nollvisionen i trafiken. På onsdag håller branschorganisationen FKG, Fordonskomponentgruppen, en presskonferens i Karlstad om seminariet