2015-10-20 14:11

2015-10-20 14:11

Misstänks ha tagit örhängen

KARLSTAD

Vid lunchtid i måndags fick en smyckesbutik i Karlstad besök av en kvinna.

I samband med att kvinnan skulle gå igen upptäckte ägaren att det saknades sju örhängen. Hon tog då tag i kvinnans ytterkläder för att hålla henne kvar men kvinnan slet sig loss och försvann. Butiksägaren har polisanmält stölden som rubriceras som rån just för att den misstänkta kvinnan slet sig loss.

I samband med att kvinnan skulle gå igen upptäckte ägaren att det saknades sju örhängen. Hon tog då tag i kvinnans ytterkläder för att hålla henne kvar men kvinnan slet sig loss och försvann. Butiksägaren har polisanmält stölden som rubriceras som rån just för att den misstänkta kvinnan slet sig loss.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.