2015-10-19 12:03

2015-10-19 12:41

Elbrand på Åttkantsgatan

KARLSTAD

Vid lunchtid på måndagen började det brinna i ett datorrum på Åttkantsgatan i Karlstad.

Larmet kom strax före klockan 12. Enligt Ola Åkesson, räddningschef i beredskap, handlade det om ett litet rum på andra våningen.

- Det fanns lite datorutrustning, en fläkt och lite sånt, säger han.

Personer på våningsplanen hade själva lyckats släcka elden, som börjat i någon elutrustning. Räddningstjänsten kunde inrikta sig på att säkerställa och hjälpa till att vädra ut en hel del rök som bildats i branden.

Larmet kom strax före klockan 12. Enligt Ola Åkesson, räddningschef i beredskap, handlade det om ett litet rum på andra våningen.

- Det fanns lite datorutrustning, en fläkt och lite sånt, säger han.

Personer på våningsplanen hade själva lyckats släcka elden, som börjat i någon elutrustning. Räddningstjänsten kunde inrikta sig på att säkerställa och hjälpa till att vädra ut en hel del rök som bildats i branden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.