2015-10-15 17:35

2015-10-15 17:35

Trängsel i pressrummet

KARLSTAD: Välbevakad partistämma

Många vill känna Anna Kinberg Batra på pulsen. Många vill veta hur hon ser på den inre och yttre pressen. Alla vill vara först med rubriken att M vill fälla regeringens budget.

DÖ är död och Ebba Busch Thor (KD) tog häromdagen steget för att fälla regeringens budget med en gemensam Alliansbudget redan nästa höst. Det fick Anna Kinberg Batra att ilskna till. Det är inte vad hon vill prata om på sitt eget partis stämma. Men det var vad det stora pressuppbådet som samlasts i Karlstad CCC:s ville veta efter att hon på torsdagen höll sitt öppningstal.

Men hon svarar milt minst 20 gånger att de båda har en god relation och pratar kontinuerligt med varandra. Hon betonar att hon inte vill fälla regeringens budget och inte heller bryta ut delar ur en budget fattad genom riksdagsbeslut.

DÖ är död och Ebba Busch Thor (KD) tog häromdagen steget för att fälla regeringens budget med en gemensam Alliansbudget redan nästa höst. Det fick Anna Kinberg Batra att ilskna till. Det är inte vad hon vill prata om på sitt eget partis stämma. Men det var vad det stora pressuppbådet som samlasts i Karlstad CCC:s ville veta efter att hon på torsdagen höll sitt öppningstal.

Men hon svarar milt minst 20 gånger att de båda har en god relation och pratar kontinuerligt med varandra. Hon betonar att hon inte vill fälla regeringens budget och inte heller bryta ut delar ur en budget fattad genom riksdagsbeslut.