2015-10-09 15:42

2015-10-09 15:42

Har Karlstad godast vatten?

KARLSTAD

Tycker du att dricksvattnet i Karlstad är gott? Du är i så fall inte ensam. Karlstad är en av 18 kvarvarande finalister i Kranvattentävlingen 2015, där Sveriges godaste dricksvatten ska koras.

Det är branschorganisationen Svenskt Vatten som står bakom tävlingen. Finalen äger rum den 21 oktober och juryn består av erfarna sommelierer och vinkännare. Under finalen kommer de att i en blindprovning bedöma kranvattnen och därigenom utse Sveriges godaste kranvatten. Karlstad tävlar bland annat mot Borås, Arvidsjaur, Gullspång och Älvkarleby kommun.

 

Det är branschorganisationen Svenskt Vatten som står bakom tävlingen. Finalen äger rum den 21 oktober och juryn består av erfarna sommelierer och vinkännare. Under finalen kommer de att i en blindprovning bedöma kranvattnen och därigenom utse Sveriges godaste kranvatten. Karlstad tävlar bland annat mot Borås, Arvidsjaur, Gullspång och Älvkarleby kommun.