2015-10-09 16:06

2015-10-09 16:06

Åtalas för mened

KARLSTAD

En 46-årig Karlstadsbo åtalas nu för mened.

Enligt åklagaren berättade han i polisförhör om vad han såg när en man förra året utsatte en annan man för en rå misshandel. Men när 46-åringen var inkallad som vittne vid rättegången sa han att han inte hade sett någonting alls.

 

Enligt åklagaren berättade han i polisförhör om vad han såg när en man förra året utsatte en annan man för en rå misshandel. Men när 46-åringen var inkallad som vittne vid rättegången sa han att han inte hade sett någonting alls.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.