2015-10-08 16:05

2015-10-08 17:52

Dyr urinering på hamburgeri

KARLSTAD

En stund efter nyårsslaget i år befann sig en 29-årig man från Västra Värmland vid en hamburgerservering i Karlstad.

Han blev nödig och ställde sig att urinera mitt på infarten. När ett par, som skulle in på serveringen, tutade på mannen kastade sig denne upp på motorhuven så att denna blev bucklig. 29-åringen har nu dömts för skadegörelse till sammanlagt 5 000 kronor i böter och 9 295 kronor i skadestånd. Det kan tilläggas att rättegången hölls i mannens frånvaro eftersom han inte infann sig.

Han blev nödig och ställde sig att urinera mitt på infarten. När ett par, som skulle in på serveringen, tutade på mannen kastade sig denne upp på motorhuven så att denna blev bucklig. 29-åringen har nu dömts för skadegörelse till sammanlagt 5 000 kronor i böter och 9 295 kronor i skadestånd. Det kan tilläggas att rättegången hölls i mannens frånvaro eftersom han inte infann sig.