2015-09-26 12:22

2015-09-26 12:52

Vaknade av inbrottstjuv

KARLSTAD

Under natten har någon försökt bryta sig in i ett hus på Färjestad, medan de boende sov.

Vid tretiden natten mot lördagen vaknade en kvinna i Färjestad av ett ljud i huset. Hon tände lampan och gick för att se vad det var som lät. Då kunde hon se att någon hade brutit loss en list till altandörren.

När polispatrullen kom till plasten kunde de konstatera att det fanns brytskador på dörren. Men någon tjuv fanns inte kvar.

Vid tretiden natten mot lördagen vaknade en kvinna i Färjestad av ett ljud i huset. Hon tände lampan och gick för att se vad det var som lät. Då kunde hon se att någon hade brutit loss en list till altandörren.

När polispatrullen kom till plasten kunde de konstatera att det fanns brytskador på dörren. Men någon tjuv fanns inte kvar.