2015-09-25 17:04

2015-09-25 20:26

Stökigt i fredagstrafiken - två olyckor på kort tid

KARLSTAD

(UPPDATERAD) Det var stökigt i trafiken i Karlstadsområdet under fredagseftermiddagen. Två olyckor inträffade på kort tid på E18 med flera fordon inblandade.

En trafikolycka mellan två bilar inträffade vid 17.00-tiden vid Våxnäsmotet. Enligt SOS färdades totalt tre personer i de bägge fordonen. En person fick föras till sjukhus med okända skador. Det rådde efter olyckan långa köer i körfältet mot Bergvik.

Vid 17.30-tiden kom sedan larm om en olycka i höjd med Kasernhöjden med flera fordon inblandade.

- Jag fick rapporter om att det var stökigt i trafiken med väldigt många bilar som var ute på vägarna. När det gäller olyckan i höjd med Kasernhöjden så vet jag att minst en person fördes med ambulans till sjukhus, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Den andra olyckan var en så kallad kökrock.

- Enligt uppgifter från SOS var totalt fem bilar inblandade, säger Lundqvist.

En trafikolycka mellan två bilar inträffade vid 17.00-tiden vid Våxnäsmotet. Enligt SOS färdades totalt tre personer i de bägge fordonen. En person fick föras till sjukhus med okända skador. Det rådde efter olyckan långa köer i körfältet mot Bergvik.

Vid 17.30-tiden kom sedan larm om en olycka i höjd med Kasernhöjden med flera fordon inblandade.

- Jag fick rapporter om att det var stökigt i trafiken med väldigt många bilar som var ute på vägarna. När det gäller olyckan i höjd med Kasernhöjden så vet jag att minst en person fördes med ambulans till sjukhus, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Den andra olyckan var en så kallad kökrock.

- Enligt uppgifter från SOS var totalt fem bilar inblandade, säger Lundqvist.