2015-09-25 17:47

2015-09-25 18:15

Ny olycka på E18 i Karlstad

KARLSTAD

(UPPDATERAD) Två trafikolyckor har inträffat på E18 i Karlstad på kort tid. Vid 17.30-tiden kom larm om en olycka i höjd med Kasernhöjden med flera fordon inblandade. En dryg halvtimme tidigare krockade två bilar vid Våxnäsmotet.

- Jag har fått rapporter om att det är stökigt i trafiken med väldigt mycket bilar som är ute på vägarna. När det gäller olyckan i höjd med Kasernhöjden så vet jag att minst en person kommer att föras till sjukhus, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Mer om olyckan vid Våxnäsmotet läser du om här.

- Jag har fått rapporter om att det är stökigt i trafiken med väldigt mycket bilar som är ute på vägarna. När det gäller olyckan i höjd med Kasernhöjden så vet jag att minst en person kommer att föras till sjukhus, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Mer om olyckan vid Våxnäsmotet läser du om här.