2015-09-23 16:34

2015-09-23 16:45

Fokus på studenterna i Karlstad hundratusen

KARLSTAD: Dags för det tredje programmet på nwt.se

Under torsdagen publiceras det tredje programmet i serien Karlstad hundratusen på nwt.se. Studentbostadssituationen i stan är ett ämne som tas upp.

Produktionsbolaget Make my day är tillbaka med ett nytt avsnitt av Karlstad hundratusen där man berättar om stadsutvecklingen.

– Den här gången fokuserar vi bland annat på situationen för studenterna i Karlstad. Det har varit svårt för många av dem att hitta bostäder och vi har pratat med kommunen om läget och vilka slutsatser de drar, berättar programledaren Rickard Alström.

Karlstad hundratusen har även träffat Sveriges byggindustrier och diskuterat hur stort byggbehovet är, Peter Kullgren (KD) berättar om den nya stadsdelen Katrineberg och Mercurius-bygget och det blir även tid att svara på ett antal tittarfrågor.

– Många hör av sig med spontana frågor.

Produktionsbolaget Make my day är tillbaka med ett nytt avsnitt av Karlstad hundratusen där man berättar om stadsutvecklingen.

– Den här gången fokuserar vi bland annat på situationen för studenterna i Karlstad. Det har varit svårt för många av dem att hitta bostäder och vi har pratat med kommunen om läget och vilka slutsatser de drar, berättar programledaren Rickard Alström.

Karlstad hundratusen har även träffat Sveriges byggindustrier och diskuterat hur stort byggbehovet är, Peter Kullgren (KD) berättar om den nya stadsdelen Katrineberg och Mercurius-bygget och det blir även tid att svara på ett antal tittarfrågor.

– Många hör av sig med spontana frågor.