2015-09-22 16:16

2015-09-24 10:05

Tvist om havererad växellåda

SKATTKÄRR

Notan för att reparera växellådan i Tyskland landade på drygt 78 000 kronor.

Nu kräver bilägaren, en kvinna från Säffle, att återförsäljaren ska stå för kostnaden. Bilen köptes av Skattkärrs bilförsäljning och Säfflekvinnan anser att försäljaren bör stå för kostnaden i och med att felet visade sig inom sex månader efter köpet och också reklamerades inom samma tidsspann.

Bilägaren har nu anmält bilförsäljaren till Allmänna reklamationsnämnden med förhoppning om att få pengarna tillbaka.

Nu kräver bilägaren, en kvinna från Säffle, att återförsäljaren ska stå för kostnaden. Bilen köptes av Skattkärrs bilförsäljning och Säfflekvinnan anser att försäljaren bör stå för kostnaden i och med att felet visade sig inom sex månader efter köpet och också reklamerades inom samma tidsspann.

Bilägaren har nu anmält bilförsäljaren till Allmänna reklamationsnämnden med förhoppning om att få pengarna tillbaka.