2015-09-18 23:45

2015-09-18 23:49

Karlstadbor fick fängelse för narkotikabrott

KARLSTAD

En Karlstadsbo dömdes på fredagen till fyra års fängelse och en annan Karlstadbo dömdes till ett års fängelse för grovt narkotikabrott.

Det uppger SVT Värmland.

En tredje man, en australisk medborgare, dömdes även han till fyra års fängelse för samma brott.

Det var i början av juli som de två köparna i Karlstad mötte den australiensiska kuriren som kom med tåg från Stockholm. Han hade med sig strax under två kilo amfetamin och de två andra kom till mötet med en väska med 80 000 kronor i kontanter. Samtliga tre greps av polis som länge spanat på trion.

Det uppger SVT Värmland.

En tredje man, en australisk medborgare, dömdes även han till fyra års fängelse för samma brott.

Det var i början av juli som de två köparna i Karlstad mötte den australiensiska kuriren som kom med tåg från Stockholm. Han hade med sig strax under två kilo amfetamin och de två andra kom till mötet med en väska med 80 000 kronor i kontanter. Samtliga tre greps av polis som länge spanat på trion.