2015-09-12 14:40

2015-09-12 20:54

Drunknad funnen vid Vidöåsbron

(UPPDATERAD) Strax efter klockan två på lördagsförmiddagen kom ett larm om ett drunkningstillbud vid Vidöåsbron.

Räddningstjänsten och polisen sökte under lördagen efter en person i vattnet vid Karlstadsvägen mot Vidöåsen i Skoghall.

- Personer hade sett en cykel, kläder och personliga tillhörigheter på stranden och befarat att en person hamnat i vattnet, säger presstalesmannen Tommy Lindh på värmlands polisen. Vid 17:30 påträffades en död i vattnet.

Mannen är inte identifierad och polisen vet inte om det finns ett samband mellan dödsfallen, men utesluter inte att det är så.

Räddningstjänsten och polisen sökte under lördagen efter en person i vattnet vid Karlstadsvägen mot Vidöåsen i Skoghall.

- Personer hade sett en cykel, kläder och personliga tillhörigheter på stranden och befarat att en person hamnat i vattnet, säger presstalesmannen Tommy Lindh på värmlands polisen. Vid 17:30 påträffades en död i vattnet.

Mannen är inte identifierad och polisen vet inte om det finns ett samband mellan dödsfallen, men utesluter inte att det är så.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.