2015-09-07 22:45

2015-09-07 22:45

Nattklubben Jaguar stänger

KARLSTAD

Nattklubben Jaguar på Kungsgatan i Karlstad bommar igen.

Nu på fredag är sista kvällen nattklubben har öppet i sin nuvarande form.

Så här skriver man på sin Facebooksida:

"Jaguar Nattklubb köptes för en tid sedan upp av Nöjesfabriken, och som alla vet så slits nattklubbar med en rasande fart och vi stänger Jaguar Nattklubb för att renovera och lämna plats för ett eller flera nya spännande koncept".

 

Nu på fredag är sista kvällen nattklubben har öppet i sin nuvarande form.

Så här skriver man på sin Facebooksida:

"Jaguar Nattklubb köptes för en tid sedan upp av Nöjesfabriken, och som alla vet så slits nattklubbar med en rasande fart och vi stänger Jaguar Nattklubb för att renovera och lämna plats för ett eller flera nya spännande koncept".