2015-09-05 11:09

2015-09-06 11:12

59-åring tog strypgrepp på kvinna och sjuåring

KARLSTAD

En 59-årig man sitter anhållen för grov kvinnofridskränkning efter att ha tagit strypgrepp på en kvinna i 30-årsåldern och hennes sjuårige son.

Det var efter ett bråk i en lägenhet i Karlstad strax efter midnatt som det framkom att mannen tagit strypgrepp på kvinnan, något som enligt polisen ska ha förekommit vid tidigare tillfällen. Kvinnans sjuårige son ska även han fått utstå samma behandling.

Mannen anhölls av åklagare efter förhör.

Det var efter ett bråk i en lägenhet i Karlstad strax efter midnatt som det framkom att mannen tagit strypgrepp på kvinnan, något som enligt polisen ska ha förekommit vid tidigare tillfällen. Kvinnans sjuårige son ska även han fått utstå samma behandling.

Mannen anhölls av åklagare efter förhör.