2015-08-26 16:18

2015-08-26 19:30

Trafikolycka nära Bergviksmotet

KARLSTAD

(UPPDATERAD) En seriekrock med totalt tre bilar inblandade inträffade vid 16.15-tiden på riksväg 62 norr om Bergviksmotet i Karlstad.

- Olyckan skedde inte långt från E18-avfarten på väg 62 i nordlig riktning. En bil ska enligt uppgfit ha avvikit från platsen, men det finns inga personskador rapporterade. Samtliga inblandade stod utanför bilarna efter olyckan, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Vägen norrut på 62:an var helt avstängd under bärgningsarbetet. Vid 17.15-tiden meddelade Trafikverket att det åter var full framkomlighet på platsen.

 

- Olyckan skedde inte långt från E18-avfarten på väg 62 i nordlig riktning. En bil ska enligt uppgfit ha avvikit från platsen, men det finns inga personskador rapporterade. Samtliga inblandade stod utanför bilarna efter olyckan, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Vägen norrut på 62:an var helt avstängd under bärgningsarbetet. Vid 17.15-tiden meddelade Trafikverket att det åter var full framkomlighet på platsen.