2015-08-18 15:47

2015-08-18 15:47

Larmkaos på Resurscentrum

KARLSTAD

En kvinna försökte förgäves kontakta personalen på Resurscentrum en kväll i somras.

När larmet inte fungerade kontaktade hon en anhörig som utan framgång försökte ringa personalen. Den anhörige åkte då till Resurscentrum men fick inte kontakt med personalen via porttelefonen heller. Då kontaktades polisen som i sin tur ringde Securitas. Vaktbolaget kom och släppte in den anhörige för att kontakta personalen. Resurscentrum är ett korttidsboende för äldre.

När larmet inte fungerade kontaktade hon en anhörig som utan framgång försökte ringa personalen. Den anhörige åkte då till Resurscentrum men fick inte kontakt med personalen via porttelefonen heller. Då kontaktades polisen som i sin tur ringde Securitas. Vaktbolaget kom och släppte in den anhörige för att kontakta personalen. Resurscentrum är ett korttidsboende för äldre.