2015-08-02 16:11

2015-08-02 16:12

Försökte slå varandra med hammare

KARLSTAD

Två personer hemmahörande i Kristinehamn, en 59-årig man och en 55-årig kvinna, ska under fredagen strax innan klockan 17 ha hamnat i bråk med varandra i Karlstad. Kvinnan anmäler mannen först för försök till grov misshandel då han ska ha svingat en hammare mot kvinnan huvud. Kvinnan ska dock ha hunnit parera och undvikit slagen.

Lite senare kommer en motanmälan in till polisen från mannen, som anmäler kvinnan för exakt samma sak. Han lägger även till en anmälan om skadegörelse då kvinnan ska ha slagit mot mannens bil med en hylla, och då orsakat skador på bilen.

Två personer hemmahörande i Kristinehamn, en 59-årig man och en 55-årig kvinna, ska under fredagen strax innan klockan 17 ha hamnat i bråk med varandra i Karlstad. Kvinnan anmäler mannen först för försök till grov misshandel då han ska ha svingat en hammare mot kvinnan huvud. Kvinnan ska dock ha hunnit parera och undvikit slagen.

Lite senare kommer en motanmälan in till polisen från mannen, som anmäler kvinnan för exakt samma sak. Han lägger även till en anmälan om skadegörelse då kvinnan ska ha slagit mot mannens bil med en hylla, och då orsakat skador på bilen.