2015-08-02 16:50

2015-08-02 16:51

Alkoholsnattande kvinna flydde vakt

KARLSTAD

En 26-årig kvinna misstänks för våld mot tjänsteman och snatteri.

Kvinnan ska ha varit inne på systembolaget strax innan klockan 19 på fredagen och snattat två flaskor. När en ordningsvakt konfronterar kvinnan ska hon ha blivit aggressiv och sprungit ombord på en buss.

Vakten ska ha sprungit ifatt kvinnan på bussen som då sprungit av. Vakten fortsatte efter och ska ha fått tag på kvinnans jacka varpå kvinnan fallit till marken. Då ska hon ha sparkat mot vaktens kropp.

Till slut fick kvinnan handfängsel på sig och polisen kom till platsen och tog med sig kvinnan så att hon skulle få sova ruset av sig.

En 26-årig kvinna misstänks för våld mot tjänsteman och snatteri.

Kvinnan ska ha varit inne på systembolaget strax innan klockan 19 på fredagen och snattat två flaskor. När en ordningsvakt konfronterar kvinnan ska hon ha blivit aggressiv och sprungit ombord på en buss.

Vakten ska ha sprungit ifatt kvinnan på bussen som då sprungit av. Vakten fortsatte efter och ska ha fått tag på kvinnans jacka varpå kvinnan fallit till marken. Då ska hon ha sparkat mot vaktens kropp.

Till slut fick kvinnan handfängsel på sig och polisen kom till platsen och tog med sig kvinnan så att hon skulle få sova ruset av sig.