2015-08-01 16:28

2015-08-02 10:54

Misshandlade sin mamma

En 26-årig man misshandlade och hotade sina föräldrar.

På lördagen greps en 26-årig man i Viken misstänkt för misshandel och olaga hot mot sina föräldrar. Mamman fick ta emot knytnävslag mot huvudet och fördes till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll. Mannen, som också hade hotat sin far, blev aggressiv när polisen kom till platsen och gjorde våldsamt motstånd.

Han är inte känd av polisen sedan tidigare.

På lördagen greps en 26-årig man i Viken misstänkt för misshandel och olaga hot mot sina föräldrar. Mamman fick ta emot knytnävslag mot huvudet och fördes till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll. Mannen, som också hade hotat sin far, blev aggressiv när polisen kom till platsen och gjorde våldsamt motstånd.

Han är inte känd av polisen sedan tidigare.