2015-07-27 14:54

2015-07-27 14:55

Parkettgolv stals framför kamera

KARLSTAD: Kristinehamnare åtalas

En 35-årig kristinehamnare misstänks ha stulit parkettgolv för drygt 30 000 kronor. På måndagen väcktes åtal för stöld.

Den 4 april ska mannen ha besökt en byggvaruhandel i Karlstad, och tagit 40 kartonger parkettgolv. Vice chefsåklagare Cecilia Aronsson gör gällande att vittnesuppgifter från en anställd i butiken och bilder från en övervakningskamera styrker att 35-åringen är gärningsman, men han nekar till brott.

Kristinehamnsbon åtalas för ytterligare två stölder. Han misstänks ha stulit en motorcykel från en motorhandel i Karlstad den 8 juni och ska tillsammans med en medåtalad, en 27-årig kvinna, ha tagit en personbil i Kristinehamn.

27-åringen och 35-åringen åtalas också för olaga intrång i en stuga i Mariestad.

Den 4 april ska mannen ha besökt en byggvaruhandel i Karlstad, och tagit 40 kartonger parkettgolv. Vice chefsåklagare Cecilia Aronsson gör gällande att vittnesuppgifter från en anställd i butiken och bilder från en övervakningskamera styrker att 35-åringen är gärningsman, men han nekar till brott.

Kristinehamnsbon åtalas för ytterligare två stölder. Han misstänks ha stulit en motorcykel från en motorhandel i Karlstad den 8 juni och ska tillsammans med en medåtalad, en 27-årig kvinna, ha tagit en personbil i Kristinehamn.

27-åringen och 35-åringen åtalas också för olaga intrång i en stuga i Mariestad.