2015-07-21 06:00

2015-07-21 06:00

Kastade kniv mot ex-pojkvän

KARLSTAD

På söndagseftermiddagen blev en patrull kallad till en bostad centralt belägen i Karlstad på grund av ett bråk. En kvinna i 20-årsåldern ska ha tagit en kniv från köksbänken och kastat den mot en man i 30-årsåldern. Kvinnan ska antagligen inte ha träffat mannen med kniven, och han har klarat sig utan skador. Kvinnan och mannen hade tidigare haft en relation, men nyligen avslutat den. Händelsen rubriceras som försök till grov misshandel.

På söndagseftermiddagen blev en patrull kallad till en bostad centralt belägen i Karlstad på grund av ett bråk. En kvinna i 20-årsåldern ska ha tagit en kniv från köksbänken och kastat den mot en man i 30-årsåldern. Kvinnan ska antagligen inte ha träffat mannen med kniven, och han har klarat sig utan skador. Kvinnan och mannen hade tidigare haft en relation, men nyligen avslutat den. Händelsen rubriceras som försök till grov misshandel.