2015-07-20 15:24

2015-07-20 15:24

Vad har du för förväntningar?

HALLÅ DÄR...

...Maria Dahlbom, cityledare på Centrum Karlstad som arrangerar matmarknaden International Street Market på stora torget 22-25 juli.

– Massa olika europeiska handlare som kommer hit och som har med sig många nya smaker, och en fantastisk doft på torget och runt omkring. Och så massa inspiration från dem som står där och säljer såklart.

Något nytt på menyn i år?

– Jag tror det ska finnas känguruburgare på plats i år. Sen är det ju massvis med oliver och ostar och bröd och massa olika maträtter. Det är en upplevelse bara att gå dit, för man får så mycket av att bara stå där. Och de bjuder ju gärna på smakprover! Det är en upplevelse att gå dit samtidigt som man får god mat. Och det finns ju framför allt - gud, det glömde jag nästan, som är supergott - en massa olika fudge!

Framöver då?

– Vi planerar redan för att 2016 ska de komma hit igen och då ska vi försöka göra en lite större grej av det ändå, så vi ser verkligen framåt och tror att matmarknaden är här för att komma tillbaka, flera år framåt.

– Massa olika europeiska handlare som kommer hit och som har med sig många nya smaker, och en fantastisk doft på torget och runt omkring. Och så massa inspiration från dem som står där och säljer såklart.

Något nytt på menyn i år?

– Jag tror det ska finnas känguruburgare på plats i år. Sen är det ju massvis med oliver och ostar och bröd och massa olika maträtter. Det är en upplevelse bara att gå dit, för man får så mycket av att bara stå där. Och de bjuder ju gärna på smakprover! Det är en upplevelse att gå dit samtidigt som man får god mat. Och det finns ju framför allt - gud, det glömde jag nästan, som är supergott - en massa olika fudge!

Framöver då?

– Vi planerar redan för att 2016 ska de komma hit igen och då ska vi försöka göra en lite större grej av det ändå, så vi ser verkligen framåt och tror att matmarknaden är här för att komma tillbaka, flera år framåt.