2015-07-19 12:35

2015-07-19 12:35

Traditionsenlig allsång med vind i seglen

KARLSTAD: Erland Hagegård med vänner briljerade i blåsten

Under lördagen anordnades traditionsenlig allsång på Sandgrundudden med Erland Hagegård. Hundratals slöt upp och överröstade vädrets makter.

Erland Hagegårds stämma skar vackert genom den hårda vinden under lördagskvällen. Kör, musiker och publik stämde in och tillsammans överröstade man blåsten. Passande nog skedde det hela till tonerna av Gunde Johanssons Torparvisa från 1948.

”Hå hå ja ja, hå hå ja ja, hör va dä blåser i träa i da...”

Allsången höll dock på att få ett tidigt slut. En bit in i föreställningen tilltog vinden och ryckte hårt i tälten som satt fastsurrade i brygga och träd. Publik fick rusa till och hålla i så att ställningarna inte for iväg.

Den utlovade sångduellen mellan hockeylegendaren Ulf Sterner och fotbollsgurun Tord Grip uteblev dessutom då båda fick förhinder. Återbuden och den tuffa väderleken till trots blev det en härlig kväll för alla närvarande.

Erland Hagegårds stämma skar vackert genom den hårda vinden under lördagskvällen. Kör, musiker och publik stämde in och tillsammans överröstade man blåsten. Passande nog skedde det hela till tonerna av Gunde Johanssons Torparvisa från 1948.

”Hå hå ja ja, hå hå ja ja, hör va dä blåser i träa i da...”

Allsången höll dock på att få ett tidigt slut. En bit in i föreställningen tilltog vinden och ryckte hårt i tälten som satt fastsurrade i brygga och träd. Publik fick rusa till och hålla i så att ställningarna inte for iväg.

Den utlovade sångduellen mellan hockeylegendaren Ulf Sterner och fotbollsgurun Tord Grip uteblev dessutom då båda fick förhinder. Återbuden och den tuffa väderleken till trots blev det en härlig kväll för alla närvarande.