2015-07-18 06:00

2015-07-18 06:00

Flicka sparkade flicka

KARLSTAD

Natten mellan torsdag och fredag har två flickor hamnat i bråk vid busstationen i Karlstad. Den ena flickan ska bland annat ha knuffat den andra till marken och sparkat på henne. Flickan ska ha ont men har inge synliga skador efter händelsen.

Båda flickorna är i 17-årsåldern, men bara den ena hemmahörande i Karlstad. Den flicka som ska ha knuffat och sparkat kommer någonstans ifrån västra Sverige. Vittnen till händelsen finns.

Natten mellan torsdag och fredag har två flickor hamnat i bråk vid busstationen i Karlstad. Den ena flickan ska bland annat ha knuffat den andra till marken och sparkat på henne. Flickan ska ha ont men har inge synliga skador efter händelsen.

Båda flickorna är i 17-årsåldern, men bara den ena hemmahörande i Karlstad. Den flicka som ska ha knuffat och sparkat kommer någonstans ifrån västra Sverige. Vittnen till händelsen finns.