2015-07-17 06:00

2015-07-17 06:00

Företagsförvärv

KARLSTAD/VÄSTERÅS

Stugbasen AB med säte i både Karlstad och Västerås har förvärvat Stugknuten.com, som är en av de största annonsplatserna när det gäller stuguthyrning. Med annonsplatserna stugbasen.com, stugknuten.com och hyrbo.se blir Stugbasen AB bland de största aktörerna när det gäller stuguthyrning på den svenska marknaden.

– Vi får ju en större position genom förvärven och stordriftsfördelar. Ambitionen är att bli störst i Sverige när det gäller stuguthyrning, säger vd Jonatan Lundqvist.

Sammantaget har annonsplatserna 200 000 unika besökare per månad.

Stugbasen AB med säte i både Karlstad och Västerås har förvärvat Stugknuten.com, som är en av de största annonsplatserna när det gäller stuguthyrning. Med annonsplatserna stugbasen.com, stugknuten.com och hyrbo.se blir Stugbasen AB bland de största aktörerna när det gäller stuguthyrning på den svenska marknaden.

– Vi får ju en större position genom förvärven och stordriftsfördelar. Ambitionen är att bli störst i Sverige när det gäller stuguthyrning, säger vd Jonatan Lundqvist.

Sammantaget har annonsplatserna 200 000 unika besökare per månad.