2015-07-17 10:09

2015-07-17 10:10

15:e plats för Karlstadsstudenter

KARLSTAD: Bästa resultatet hittills

Clear river racing från Karlstads universitet slutade på 15:e plats av totalt 120 lag i årets internationella racingtävling för studenter på engelska Silverstone. Det är teamets främsta resultat någonsin. Tävlingen har ett antal delmoment och bäst gick det för Karlstadsgänget när det gällde bränsleförbrukning. Den deltävlingen vann Clear river racing genom att bara göra av med 2,5 av 4 liter.

Clear river racing från Karlstads universitet slutade på 15:e plats av totalt 120 lag i årets internationella racingtävling för studenter på engelska Silverstone. Det är teamets främsta resultat någonsin. Tävlingen har ett antal delmoment och bäst gick det för Karlstadsgänget när det gällde bränsleförbrukning. Den deltävlingen vann Clear river racing genom att bara göra av med 2,5 av 4 liter.