2015-07-10 15:44

2015-07-10 15:44

Snuvades på hotellnatt

KARLSTAD

En kvinna i 60-årsåldern från Karlstadstrakten såg fram emot en hotellnatt på Grand hotell i Kristianstad och trodde att allt var klart och betalt. Istället fick hon ett samtal från hotellet som berättade att bokningen var gjord – men någon betalning hade de aldrig fått.

Kvinnan, som ska ha överfört pengar för hotellnatten till ett bankkonto hos en resesajt på nätet, har nu anmält sidan till Polisen för bedrägeri.

En kvinna i 60-årsåldern från Karlstadstrakten såg fram emot en hotellnatt på Grand hotell i Kristianstad och trodde att allt var klart och betalt. Istället fick hon ett samtal från hotellet som berättade att bokningen var gjord – men någon betalning hade de aldrig fått.

Kvinnan, som ska ha överfört pengar för hotellnatten till ett bankkonto hos en resesajt på nätet, har nu anmält sidan till Polisen för bedrägeri.