2015-07-09 12:36

2015-07-09 14:41

Kollision mellan lastbil och personbil

(UPPDATERAD) Under förmiddagen på torsdagen var det svårt att ta sig fram på riksväg 62 efter en trafikolycka.

Vid klockan 12 på torsdagsförmiddagen kolliderade en personbil och en lastbil på riksväg 62, norr om Karlstad mellan Forshaga och Munkfors.

Det var lastbilschauffören som larmade och han, samt de fyra som färdades i personbilen, hade själva tagit sig ur sina fordon. Enligt räddningstjänsten verkar de ha fått lindriga skador, men fyra personer har tagits med ambulans till sjukhus.

Vid klockan 12 på torsdagsförmiddagen kolliderade en personbil och en lastbil på riksväg 62, norr om Karlstad mellan Forshaga och Munkfors.

Det var lastbilschauffören som larmade och han, samt de fyra som färdades i personbilen, hade själva tagit sig ur sina fordon. Enligt räddningstjänsten verkar de ha fått lindriga skador, men fyra personer har tagits med ambulans till sjukhus.