2015-07-01 16:29

2015-07-01 16:34

Äntligen superväder!

VÄRMLAND: Efterlängtat

Många passar nu på att ta tillvara på veckans sommarvärme. På Bomstadbadet var stranden under tisdagen full av badare och glassätare.

Så är då äntligen sommarvärmen här, efterlängtad av frusna svenskar och värmlänningar. Enligt SMHI verkar det vackra vädret hålla i sig fram till och med lördag. Det blir temperaturer runt 25-27 grader och sol för det mesta, dock något molnigare under lördagen på vissa håll i länet. På söndagen väntas sedan regn. På Bomstadbadet i Karlstad, bland annat, var stranden full av solare och badare som njöt av sommarvärmen under tisdagen.En del små tappra små badare kämpade på extra med hackande tänder i det kalla vattnet.

Så är då äntligen sommarvärmen här, efterlängtad av frusna svenskar och värmlänningar. Enligt SMHI verkar det vackra vädret hålla i sig fram till och med lördag. Det blir temperaturer runt 25-27 grader och sol för det mesta, dock något molnigare under lördagen på vissa håll i länet. På söndagen väntas sedan regn. På Bomstadbadet i Karlstad, bland annat, var stranden full av solare och badare som njöt av sommarvärmen under tisdagen.En del små tappra små badare kämpade på extra med hackande tänder i det kalla vattnet.