2015-06-30 16:21

2015-06-30 16:21

Sedelstöld kan bli dyr historia

KARLSTAD

Stöldbytet blev bara en tiodollarssedel. Men den kan stå den misstänkte tjuven dyrt.

Den 41-årige mannen krävs nämligen på närmare 30 000 kronor i skadestånd, enligt den stämningsansökan som lämnats in till Värmlands tingsrätt. Merparten av skadeståndet avser kränkningsersättning till de fem familjemedlemmar som bodde i det hus i ett villaområde i Karlstad där tjuven trängde sig in.

Inbrottet skedde den 22 juni och åtalet är rubricerat grov stöld. 41-åringen är nu häktad i väntan på rättegång.

Tio dollar motsvarar lite drygt 80 kronor.

Den 41-årige mannen krävs nämligen på närmare 30 000 kronor i skadestånd, enligt den stämningsansökan som lämnats in till Värmlands tingsrätt. Merparten av skadeståndet avser kränkningsersättning till de fem familjemedlemmar som bodde i det hus i ett villaområde i Karlstad där tjuven trängde sig in.

Inbrottet skedde den 22 juni och åtalet är rubricerat grov stöld. 41-åringen är nu häktad i väntan på rättegång.

Tio dollar motsvarar lite drygt 80 kronor.