2015-06-30 15:38

2015-06-30 15:46

Café August lägger ned verksamheten

Enligt P4 Värmland har ägarna till Café August bestämt sig för att lägga ned verksamheten vid årsskiftet.

Café August har genom året varit en viktig musikscen i Karlstad. Exempel på artister som uppträtt är Jack Vreeswijk, Melissa Horn, Totta Näslund, Nanne Grönvall, Lill-Babs, Tommy Körberg, och musikerna som varit med i Packmopedsturnén. Många lokala band har också spelat på caféets scen.

Enligt P4 Värmland känner Ann-Catrin och Ulf Bråth, som har drivit Café August i 17 år, att de är färdiga och har bestämt sig för att lägga ned verksamheten.

 

Café August har genom året varit en viktig musikscen i Karlstad. Exempel på artister som uppträtt är Jack Vreeswijk, Melissa Horn, Totta Näslund, Nanne Grönvall, Lill-Babs, Tommy Körberg, och musikerna som varit med i Packmopedsturnén. Många lokala band har också spelat på caféets scen.

Enligt P4 Värmland känner Ann-Catrin och Ulf Bråth, som har drivit Café August i 17 år, att de är färdiga och har bestämt sig för att lägga ned verksamheten.