2015-06-26 06:00

2015-06-26 08:56

SOS alarm anmäls

KARLSTAD

Dottern drabbades av hjärtproblem och fick ingen luft. Mamman larmade SOS Alarm, men upplever att hon inte blev hjälpt av larmoperatören.

Nu anmäler hon densamme till Inspektionen för vård och omsorg.

Enligt anmälan skickade operatören ambulansen till fel adress, distraherade mamman i livräddandet och ställde ledande frågor. Mamman ifrågasätter också varför operatören inte tog personnummer och heller inte guidade henne i hjärt- och lungräddningen.

 

 

 

 

Nu anmäler hon densamme till Inspektionen för vård och omsorg.

Enligt anmälan skickade operatören ambulansen till fel adress, distraherade mamman i livräddandet och ställde ledande frågor. Mamman ifrågasätter också varför operatören inte tog personnummer och heller inte guidade henne i hjärt- och lungräddningen.