2015-06-26 15:10

2015-06-26 15:10

Disco på torget

KARLSTAD: Karlstadsbor bjuds upp till dans under lunchen

Drömsommarjobbet är i gång i år igen och Karlstads torg har under lunchtid tagits över av dans, som även är för allmänheten. Vilket uppskattas av alla åldrar, vare sig man tittar på eller följer med i dansen.

För andra sommaren i rad anordnas lunchdisco på stora torget i Karlstad när Region Värmland ordnar sommarpraktik.

– Vi körde förra året för första gången och det gick väldigt bra, det var alla möjliga som var med. Det är väldigt många som kommer och tittar på, filmar och även en hel del som deltar, säger projektledare och koreograf Carl Olof Berg.

Totalt är de 20 stycken dansare som kommer förutom från Värmland även från lite andra delar av landet samt även några från Norge. Varje vardag klockan halv ett kan man se dem på torget under tre veckors tid.

För andra sommaren i rad anordnas lunchdisco på stora torget i Karlstad när Region Värmland ordnar sommarpraktik.

– Vi körde förra året för första gången och det gick väldigt bra, det var alla möjliga som var med. Det är väldigt många som kommer och tittar på, filmar och även en hel del som deltar, säger projektledare och koreograf Carl Olof Berg.

Totalt är de 20 stycken dansare som kommer förutom från Värmland även från lite andra delar av landet samt även några från Norge. Varje vardag klockan halv ett kan man se dem på torget under tre veckors tid.