2015-06-25 09:10

2015-06-25 09:10

Karlstad femte bästa miljökommun

KARLSTAD

Karlstads kommun placerar sig på plats fem bland Sveriges bästa miljökommuner. Detta enligt tidiningen Miljöaktuellt som för sjunde gången presenterat sin granskning av kommunernas miljöarbete.

– Vi gratulerar Karlstads kommun till en hedrande plats 5 i årets rankning. Vi vill att rankningen ska vara en energiinjektion i kommunernas miljöarbete, både genom att vi lyfter fram föredömen och genom att vi är en blåslampa där det behövs förbättringar, säger Mikael Salo, chefredaktör på Miljöaktuellt i ett pressmeddelande.

Örebro tar hem förstaplatsen, Lomma andraplatsen och Göteborg tredjeplatsen i årets rankning.

– Vi gratulerar Karlstads kommun till en hedrande plats 5 i årets rankning. Vi vill att rankningen ska vara en energiinjektion i kommunernas miljöarbete, både genom att vi lyfter fram föredömen och genom att vi är en blåslampa där det behövs förbättringar, säger Mikael Salo, chefredaktör på Miljöaktuellt i ett pressmeddelande.

Örebro tar hem förstaplatsen, Lomma andraplatsen och Göteborg tredjeplatsen i årets rankning.