2015-06-25 06:00

2015-06-25 06:00

Fullmäktige semestermöts

LANDSTINGET

Veckan före midsommar skulle landstingsfullmäktige ha tagit beslut om budget för nästa år. Så blev det dock inte. Vänsterblocket anser att budgetförslaget inte duger, underlaget är för dåligt. Värmlandssamverkan, som försöker styra landstinget, håller förstås inte med så nu kallas landstingsfullmäktiges ledamöter in till ett extra sammanträde för att en gång för alla ta beslut om budget för 2016. det blir mitt i semestern, den 6 juli klockan 10.

Veckan före midsommar skulle landstingsfullmäktige ha tagit beslut om budget för nästa år. Så blev det dock inte. Vänsterblocket anser att budgetförslaget inte duger, underlaget är för dåligt. Värmlandssamverkan, som försöker styra landstinget, håller förstås inte med så nu kallas landstingsfullmäktiges ledamöter in till ett extra sammanträde för att en gång för alla ta beslut om budget för 2016. det blir mitt i semestern, den 6 juli klockan 10.