2015-06-16 12:11

2015-06-16 19:19

Möbelföretaget Chilli i konkurs

KARLSTAD

(UPPDATERAD) Möbelföretaget Chilli har försatts i konkurs. Göteborgs tingsrätt fattade beslutet i går.

Möbelkedjan Chilli har försatts i konkurs av Göteborgs tingsrätt. Det skriver aftonbladet.se.

Den familjeägda butikskedjan har funnits sedan 2002 och har 23 butiker runt om i landet. Det har gått med förlust i flera år. I den senaste årsredovisningen skriver man att utvecklingen inte har varit den önskade, och att ledningen genomför åtgärder för att effektivisera verksamheten och sänka kostnaderna. Tydligen hjälpte inte de åtgärderna, för konkursen är nu ett faktum.

Företaget har ungefär 150 helårsanställda.

 

 

Möbelkedjan Chilli har försatts i konkurs av Göteborgs tingsrätt. Det skriver aftonbladet.se.

Den familjeägda butikskedjan har funnits sedan 2002 och har 23 butiker runt om i landet. Det har gått med förlust i flera år. I den senaste årsredovisningen skriver man att utvecklingen inte har varit den önskade, och att ledningen genomför åtgärder för att effektivisera verksamheten och sänka kostnaderna. Tydligen hjälpte inte de åtgärderna, för konkursen är nu ett faktum.

Företaget har ungefär 150 helårsanställda.